Blog
Októberben kezdődött

Már javában elkezdődött a kollégák ki kristályosodása a Trebag munkával kapcsolatban, mikor szólt Stégner Péter igazgatóm, hogy nem lenne kedvem egy gazdasági-vállalkozási tananyag-fejlesztésben szerepet kapni.

Kis gondolkodás után választ adtam. Miért ne vágnék bele, hiszen közgazdász vagyok, így értem a gazdasági nyelvezetet, a diákokkal is tudok bánni, az ő nyelvüket is ismerem.

Ha jól emlékszem egy hetem volt arra a munkára, amire mások egy hónapot kaptak. Belelendültem. Nem is volt nehéz. Végre valami más! - gondoltam magamban.

Bár éjjel is dolgoztam, mert nappal tanítani kellett és még otthon két kiskorú gyermekem várt rám, de komolyan mondom kikapcsolódás volt. Végre alkothattam!

Könnyű feladatom volt, mert 2002-től iskolámban a Dabasi Kossuth Zsuzsanna SZKI-ban a tanirodai gyakorlat oktatását végzem, számtalan tanirodai, vállalkozási, pénzügyi továbbképzéssel a hátam mögött. Mégis izgultam az elején, hogy mi is ez a pályázat, hogyan fogom mindazt a sok vállalkozói tanulni valót játékosan elmondani, bemutatni a diákoknak.

De úgy tűnik sikerült!